Pict Image

Photography

Portret & modelfotografie

Model en studiofotografie zijn een van de elementen waar ik steeds andere mensen met durf en uitstraling voor de lens krijg. Ik ben dan ook steeds op zoek naar gemotiveerde modellen met uitstraling, lef en creatieve ideeen. De opnames gebeuren in een aangename, losse sfeer zonder prestatiedruk. Ik fotografeer zowel op locatie (bij geschikt weer) als in studio. Ik beschik over een flitsstudio en om optimale technische resultaten te bereiken gebruik ik uitsluitend professioneel materiaal. Een overeenkomst in 2voud met de rechten en plichten van zowel fotograaf als model wordt opgesteld en ondertekend. 

Daar ik echter fotografeer zonder ook maar enig commercieël oogpunt, werk ik dan ook NOOIT tegen betaling en enkel op "TFCD" basis.  Het model ontvangt gratis de geoptimaliseerde opnames in de grootste resolutie(vergrotingen tot 70X50 cm mogelijk)  

Alle opnames kunnen door het model gebruikt worden voor niet commerciële doeleinden. Mijn opnames worden door mijzelf enkel gebruikt voor nationale en internationale wedstrijden, tentoonstellingen in het amateur-circuit en minipublicatie op het internet.

Wegens de vele aanvragen doe ik enkel nog de shoots die een meerwaarde betekenen voor mijn portfolio. Ik wens niet in concurrentie te treden van commerciele fotografen.

  

Nieuwe, frisse ideeën, aanvulling van jouw en mijn portfolio en zin in een gratis fotosessie :  Stuur een mailtje naar : pictimage@telenet.be